WeGrill

WeGrill BBQ Thermometer

Vind jij het lastig om te weten of het vlees op de barbecue al gaar is? Of wil je een bepaald soort vlees op een specifieke temperatuur laten garen? Dan is het gebruik van een thermometer natuurlijk niet weg te denken. Maar hierdoor moet je natuurlijk continu de thermometer in de gaten houden en weet je nog steeds niet helemaal zeker op welke temperatuur het vlees gegaard moet worden. Met deze thermometer is dit verleden tijd. Deze meter van het merk WeGrill is uitgevoerd met Bluetooth. Je kunt gemakkelijk een app op je telefoon downloaden. Deze app geeft aan hoe warm het gerecht moet zijn en hoelang het nog duurt voordat het vlees goed gegaard is.

Meegeleverd:

  • 1x WeGrill one
  • 1x Sensor voor WeGrill
  • 2x AAA 1,5V batterijen
  • 1x Snel starten gids

Voor deze thermometer is een app beschikbaar in de Google app store en de Apple app store. Wil jij een extra sensor bestellen? Wij hebben deze sensor ook los in ons assortiment. Bekijk de sensor hier

Heb je vragen over deze thermometer? Of wil je meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar via 088 123 03 45. Daarnaast kan je altijd mailen naar info@wegrill.nl.

Lees meer