Pizzastenen

Houd jij ook van echte pizza’s?

Italiaanse pizza’s hebben een ongekende authentieke smaak en nu kan ook jij heel simpel pizza’s met deze authentieke smaak maken. De pizzasteen creëert een houtoveneffect en dit is hoe de Italianen hun pizza’s bakken. Door een pizzasteen te gebruiken voor de bereiding van jouw pizza zal deze heerlijk smaken en je in Italiaanse sferen brengen. Wil jij voortaan ook zelf de heerlijkste pizza’s bereiden? Bestel dan nu een pizzasteen op WeGrill.nl

De pizzasteen

Vettige pizza’s met een laag olie behoren vanaf nu tot de verleden tijd. Het materiaal waarvan de pizzasteen gemaakt is zorgt namelijk voor een natuurlijke ventilatie en hierdoor wordt het vocht uit het deeg onttrokken en krijg je extra luchtige en knapperige pizza’s. Zelfs een kant-en-klaar diepvriespizza krijgt een krokante bodem wanneer deze gebakken wordt op een pizzasteen. Wanneer je de pizza op de pizzasteen serveert blijft deze ook nog eens langer warm en kun je dus nog meer en nog langer van je pizza genieten. Wij bieden pizzastenen aan in diverse formaten, zo vind je altijd een pizzasteen die perfect is voor jouw oven of barbecue!

Het gebruiksgemak van de pizzasteen

Pizzastenen scoren hoog op gebruiksgemak. Wanneer je een pizza gaat bakken, leg je de pizzasteen in de oven of barbecue tijdens het voorverwarmen. Door de geringe dikte van de pizzasteen, kun je deze in gebruik nemen zodra de oven of barbecue op temperatuur is. Voor het beste resultaat kan je de pizzasteen een kwartier langer laten opwarmen dan de benodigde tijd om de oven of barbecue op temperatuur te krijgen.

Let er in elk geval op dat de pizzasteen tijdens het voorverwarmen in de oven of barbecue ligt. Indien de pizzasteen niet tegelijk met de oven of barbecue wordt opgewarmd, kan deze door de plotselinge temperatuurovergang breken.

Lees meer