Digitale vleesthermometer
Digitale vleesthermometer

Digitale vleesthermometer

  • Perfect gaar vlees 
  • Handige standaard programma's 
  • Draadloos
€ 34,95
incl. 21% BTW
Klik en Bestel
Artikelomschrijving

Digitale vleesthermometer

Met deze digitale vleesthermometer zorgt u dat uw vlees altijd perfect bereid wordt en heerlijk mals is. Zo krijgt u altijd heerlijk vlees. Bij de thermometer zit een probe (sensor) die u in het vlees steekt. Deze probe staat in draadloos contact met de ontvanger. De ontvanger geeft vervolgens precies aan wat voor temperatuur uw vlees heeft. Zo kunt u nauwkeurig bijhouden hoe uw stukje vlees (of vis natuurlijk) ervoor staat.

Garingsalarm

Hoewel u het garingsproces dus goed bij kunt houden, is dit niet per sé nodig! De thermometer bevat namelijk ook een garingsalarm die afgaat wanneer uw vlees of vis te gaar wordt. Zo weet u dus zeker dat uw stukje vlees nooit te droog wordt, zelfs niet wanneer u het niet constant in de gaten houdt.

Draadloos

De thermometer en de ontvanger kunnen door middel van de radiofrequentie waarmee ze werken tot een afstand van 30 meter draadloos met elkaar in contact staan. Zo kunt u dus ook even weglopen bij uw barbecue en toch in de gaten houden of uw vlees al gaar is. Dit wordt u nog makkelijker gemaakt door de broekclip van de thermometer. Daarmee klemt u de ontvanger simpel aan uw broekrand, waardoor u hem altijd bij u hebt.

Handmatig of standaard instellingen

U kunt de thermometer handmatig instellen, maar u kunt ook met de standaardinstellingen van de thermometer werken. Voor de standaardinstellingen kunt u kiezen uit het programma rund, kip, vis of varken, afhankelijk van uw vleeskeuze.

Diversen

De thermometer kan de temperatuur zowel in graden Celcius als in graden Fahrenheit weergeven. Ook beschikt de thermometer over een timer die zowel op als af kan tellen. De thermometer is geschikt voor temperaturen tussen de 0 en 250 graden Celcius en wordt geleverd inclusief een hittebestendig snoer van 1 meter. Uw perfecte vleesthermometer dus!

Lees meer
Specificaties
  • thermo-BBQ
  • 7108819351580