BBQ Grillmatten

De BBQ Grillmat voor jouw barbecue

Iedereen is natuurlijk dol op vlees, vis of groente van de barbecue. Samen met vrienden of familie genieten van lekker gegrild eten en koken in de buitenlucht is altijd een feest. Helaas kunnen er ook dingen misgaan tijdens het barbecueën. Zoals wanneer er eten tussen het rooster valt of als hoge vlammen het vlees verbranden. Om dit te voorkomen hebben wij handige BBQ Grillmatten in ons assortiment. Je plaatst de mat gemakkelijk op het rooster waarna je direct het eten erop kunt leggen en door kunt gaan met grillen. Met de BBQ Grillmat grill jij met gemak.

Vele voordelen

De BBQ Grillmat maakt het barbecueën gemakkelijker én leuker. Je hoeft je niet meer zorgen te maken dat er voedsel tussen het rooster valt. Je kan dus met een gerust hart dat heerlijke groentespiesje of lapje vlees grillen. Daarnaast zal jouw eten niet meer verbranden door hoge vlammen uit de barbecue. Je hoeft niet bang te zijn dat de mat de smaak van het eten verandert. Alles wat je op de mat grillt behoudt zijn unieke, heerlijke smaak. Ben je klaar met barbecueën? Je hoeft het rooster nu niet meer urenlang te schrobben. De BBQ Grillmat is gemakkelijk schoon te maken met de hand of in de vaatwasser. Daarnaast is de BBQ Grillmat een duurzaam product: je kunt de mat met gemak meerdere keren gebruiken. De mat kan temperaturen tot 380 graden Celsius verdragen. Verbranden zal ‘ie dus zeker niet! Wil jij liever eten bereiden in de oven? Ook dan kun je de BBQ Grillmat gebruiken. De BBQ Grillmat maakt grillen gemakkelijk en is geschikt voor elke kok en iedereen die houdt van lekker eten zonder veel gedoe.

In sets verkrijgbaar

Je kunt de BBQ Grillmat kopen in verschillende aantallen. Wil jij één mat voor op jouw barbecuegrill, of toch liever twee of drie? Kies nu wat bij jou past!

Lees meer